2024/05/01
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
فیله مرغ سوخاری را سریع و آسان در خانه بپزید

فیله مرغ سوخاری را سریع و آسان در خانه بپزید

اگر در این روزهای قرنطینه هوس خوردن فیله مرغ سوخاری به سرتان زده است اصلا خودتان را ناراحت نکنید، دست به کار شوید و این غذای خوش طعم را در خانه آماده کنید.

به گزارش هنرنوشت، در شرایطی که همچنان ویروس کرونا در حال شیوع است و به دنبال آن هیچ رستورانی امکان بازگشایی پیدا نکرده است، بسیاری از ما هوس خوردن غذاهای بیرون و فست فودها از جمله فیله مرغ سوخاری به سرمان می زند ولی اصلا جای ناراحتی نیست به راحتی می توانید این غذای لذیذ را در شرایط کاملا بهداشتی محیط خانه خود آماده کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید.


مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری:

 

سینه مرغ: به اندازه دلخواه (یک یا دو  عدد)

آرد سوخاری: به مقدار لازم

ماست‏: ۶ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر درشت: ۲ حبه

آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ: ۲ عدد

ادویه: به مقدار لازم

پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم

زعفران: به مقدار لازم

نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

مربای گوجه فرنگی را نیم ساعته بپزید/ دسری متفاوت و لذیذ از کتاب مستطاب آشپزی


روش پخت یک دسر فوری / فرنی را در 15 دقیقه آماده کنید


پختن حلیم را در خانه تجربه کنید
 


طرز تهیه و دستور پخت فیله مرغ سوخاری:

ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله درمی آوریم یعنی به شکل نوارهای باریک برش می‌دهیم. (باریک بودن رشته های مرغ به مغزپخت شدن آنها کمک می کند)

بعد پیازها و سیر را ریز رنده می‌کنیم

سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، زعفران و دارچین را با هم‌ ترکیب کرده و پیازها و سیرها را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم.

 فیله‌های مرغ را داخل این مواد قرار می‌دهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت اجازه می دهیم که در یخچال می‌گذاریم بماند تا فیله ها کاملا مزه‌دار شوند.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم‌ می‌زنیم.

ظرف حاوی آرد سوخاری را کنار ظرف تخم مرغ ها می گذاریم و پس از آن ظرفی را برای سرخ کردن فیله مرغ با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.

حالا  فیله‌های مزه دار شده را یکی یکی در آرد سوخاری و سپس در ظرف تخم‌ مرغ‌ها می غلتانیم و دوباره آن را در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در نهایت آن را در داخل روغن داغ شده می گذاریم  تا سرخ و برشته شوند.

فیله مرغ سوخاری شما آماده است. نوش جان کنید!

 

بیشتر بخوانید:

روش پخت بامیه و زولبیا در 40 دقیقه


خودتان را به خوردن چیزکیک فرانسوی مهمان کنید +دستور پخت


روش آماده کردن سریع و آسان پیتزای قارچ در 20 دقیقه


طرز تهیه پنکیک فوری برای صبحانه


سبزی پلو شب عید را متفاوت بپزید/ دستور پخت

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.