کد خبر : 22211 تاریخ : ۱۳۹۹ پنج شنبه ۳۰ بهمن - 08:36
طرز تهیه خورش نازخاتون یک غذای خوشمزه گیلانی خورش نازخاتون پیشنهاد ویژه ما برای همه کسانی است که به بادمجان بسیار علاقه دارند.

به گزارش هنرنوشت، خورش نازخاتون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه مردم گیلان است که با استفاده از بادمجان تهیه می شود و به کسانی که به بادمجان علاقه دارند، پیشنهاد می کنیم حتما این غذا را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

 

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون:

بادمجان قلمی: یک کیلو

گوشت: ۸۰۰ گرم

سبزیجات شامل نعنا، جعفری و اسفناج: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

آبغوره: یک فنجان

روغن: به میزان

نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

 ابتدا پیاز خرد شده را با روغن تفت  دهید و بعد گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

حالا سه لیوان آب به مواد تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد.

سبزی را ابتدا خرد کنید و بعد سرخ کنید و زمانه که گوشت کاملا پخت،  سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید.

اکنون وقت اضافه کردن نمک، فلفل و آبغوره است. بعد از افزودن این چاشنی ها، حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد.

بادمجان‌ها را کمی سرخ کنید که مغزپخت شود و بعد به خورش اضافه کنید.

بعد از آن که خورش کاملا جا افتاد،  بادمجان‌ها را اطراف خورش بچینید و مابقی مواد خورش را داخل آن بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

 

انتهای پیام/