به گزارش هنرنوشت، خورش نازخاتون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه مردم گیلان است که با استفاده از بادمجان تهیه می شود و به کسانی که به بادمجان علاقه دارند، پیشنهاد می کنیم حتما این غذا را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون:
بادمجان قلمی: یک کیلو
گوشت: ۸۰۰ گرم
سبزیجات شامل نعنا، جعفری و اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:
ابتدا پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید و بعد گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
حالا سه لیوان آب به مواد تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد.
سبزی را ابتدا خرد کنید و بعد سرخ کنید و زمانه که گوشت کاملا پخت، سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید.
اکنون وقت اضافه کردن نمک، فلفل و آبغوره است. بعد از افزودن این چاشنی ها، حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد.
بادمجانها را کمی سرخ کنید که مغزپخت شود و بعد به خورش اضافه کنید.
بعد از آن که خورش کاملا جا افتاد، بادمجانها را اطراف خورش بچینید و مابقی مواد خورش را داخل آن بکشید و به همراه برنج سرو کنید.
انتهای پیام/