2021/06/15
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
مهاجرت
خودتان را به خوردن خورشت هویج با طعم ویژه و جدید دعوت کنید + طرز تهیه

خودتان را به خوردن خورشت هویج با طعم ویژه و جدید دعوت کنید + طرز تهیه

خورشت هویج یکی از غذاهای محبوب تبریزی هاست که می توانید از طعم ویژه آن با این دستور غذایی لذت ببرید.

به گزارش هنرنوشت، خورشت هویج یکی از خوشمزه ترین خورشت‌های ایرانی است و به این دلیل که اصالت پخت این خورشت به شهر تبریز برمی گردد، به آن خورشت هویج ترکی یا خورشت هویج تبریزی هم گفته می شود.

 

به دلیل در دسترس بودن هویج در تمامی فصول سال، این خورشت را می توانید در هر فصلی از سال تهیه کنید و خانواده خودتان را به خوردن یک خورشت دلچسب و خوشمزه میهمان کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج:

 

پیاز بزرگ: ۱ عدد
آلو خورشتی: ۱۰۰ گرم
هویج : ۴۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت خورشت هویج:

 

 برای تهیه خورشت هویج، ابتدا پیاز را به شکل نگینی و  ریز خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت بدهید.

 

پس از آن که پیاز نرم شد، زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی بعد گوشت را به آن بیافزایید و با هم تفت بدهید.

 

در این مرحله آب جوش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود.

 

حالا وقت آماده کردن هویج هاست. هویج ها را باید به صورت خلالی و نازک خرد کنید و سپس در یک ظرف دیگر آن ها را تفت بدهید.

 

در این مرحله آلوهای خورشتی را شسته و همراه با هویج های تفت داده شده به قابلمه خورشت اضافه کنید.

 

حالا وقت اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به خورشت هویج است و پس از آن باید اجازه دهید تا خورشت با حرارت ملایم آرام آرام جا بیفتد.

 

نیم ساعت قبل از سرو کردن خورشت، زعفران دم کرده را خورشت اضافه کنید و برای آن که خورشت شما طعم بهتری پیدا کند، کمی آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

 

پس از آن که خورشت کاملا جا افتاد می توانید در هنگام سرو کردن ، کمی خلال پسته و بادام و زرشک را تفت بدهید و  ظرف خورشت را با این مواد تزیین کرده و طعم بهتری به خورشت هویج بدهید.

 

خورشت هویج شما آماده است.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.