2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه یک دسر جذاب و خوش طعم / پاناکوتا  به سبک  ایتالیایی ها

طرز تهیه یک دسر جذاب و خوش طعم / پاناکوتا به سبک ایتالیایی ها

پاناکوتا یک دسر بسیار جذاب و پرطرفدار در میان ایرانی هاست که طرز تهیه آن را در این مطلب می خوانید.

به گزارش هنرنوشت، پاناکوتا یکی از دسرهای بسیار جذاب ایتالیایی هاست که در میان ایرانی ها نیز بسیار پرطرفدار است. برای آماده کردن و طرز تهیه این دسر جذاب و خوش طعم با ما همراه باشیدک

 


 

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا:

شیر: ۱ پیمانه

خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق چایخوری

شکر: ۱/۲ پیمانه

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه و دستور پخت دسر پاناکوتا:

 

۱. ابتدا یک و یک دوم پیمانه شیر را درون ظرفی ریخته و روی حرارت گرم کنید ولی نباید اجازه بدهید بجوشد.

 

۲.  سپس مقداری از آن را (حدودا یک پیمانه یا کمتر) روی بخار کتری یا سماور یا … قرار دهید (روش بن‌ماری) و به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید. به سرعت بهم بزنید تا پودر ژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط شود.

 

۳. وقتی شیر با ژلاتین به خوبی مخلوط شد، آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید. همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است، دقت کنید که مایه شما نجوشد. اگر مایه شما به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید.

 

۴. در ظرفی جداگانه شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید. به قدری هم بزنید تا خامه ساختاری یک دست پیدا کند.

 

۵. حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید، وانیل را بیفزایید و به خوبی بهم بزنید تا یک دست شود.

 

۶. وقتی مایع یک دستی حاصل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید. کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.

 

۷. برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا، میوه‌های مورد نظرتان را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس میوه های یخ زده را با دو قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شوند. سس شما حاضر است. موقع سرو روی پاناکوتا بریزید و نوش جان کنید.

 

 

بیشتر بخوانید:

خودتان را به خوردن یک دسر جذاب مهمان کنید / طرز تهیه ترایفل میوه‌ای

 

دسر ماست و شکلات برای افراد رژیمی و دیابتی/ طعم متفاوت یک دسر بهاری


مربای گوجه فرنگی را نیم ساعته بپزید/ دسری متفاوت و لذیذ از کتاب مستطاب آشپزی


روش پخت یک دسر فوری / فرنی را در 15 دقیقه آماده کنید


خودتان را به خوردن چیزکیک فرانسوی مهمان کنید +دستور پخت

 

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.