2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
گلایه های یک بازیگر سینما از شرایط خانواده اش + عکس

گلایه های یک بازیگر سینما از شرایط خانواده اش + عکس

فرشته حسینی بازیگر سینمای ایران از شرایطی که خانواده اش در ایران دارند، لب به شکایت گشود.

به گزارش هنرنوشت، فرشته حسینی بازیگری با اصالت افغانستانی که در ایران به دنیا آمده و در 7 فیلم سینمای ایران حضور داشته است، در صفحه اینستاگرام خود از شرایط خانواده اش لب به شکایت گشود.

 

او در صفحه اینستاگرامش نوشت:

« امروز صبح وقتی خواهر کوچکم نتوانست در مدرسه‌ی آنلاین شرکت کند، مادرم متوجه می‌شود که سیم‌کارتش مشکلی برایش پیش آمده، به مخابرات می‌رود و مشکل را می‌گوید و طبق معمول به مادرم می‌گویند  صاحاب سیم‌کارت باید بیاد!

 

حالا این صاحابِ سیم‌کارت یک فردی بوده که قادر به خرید سیم کارت بوده و برای مادرم زمانی سیم‌کارت خریداری کرده ، چون *مادر من خودش نمی‌تواند سیم‌کارت بخرد برای اینکه مدارک اقامتی‌اش کارت آمایش است

و حالا در دسترس نیست این صاحاب سیم کارت!

کارت آمایش کارتی ا‌ست که افغانستانی هایی که به صورت قانونی تاکید می کنم قانونی در ایران زندگی می کنند، دارند.

 

پس مشکل سیم‌کارت مادرم را حل نمی کنند و به او سیم کارت جدیدی هم نمی‌فروشند. مادرم با من تماس گرفت و گفت امروز روز خیلی بدی داشتم، زهرا نتوانست درس یاد بگیرد و همه‌ امروز را گریه کرد. گفت من هم امروز در مخابرات گریه کردم چون هیچ کار دیگری نتوانستم بکنم!

 

من اینجا می‌نویسم چون مسیٔولی را نمی‌شناسم که بروم پیشش و‌گلایه و شکایت کنم !

 

اما اینجا می‌نویسم بلکه مسیٔول یا مسیٔولینی دیدند!

 

 

آقا یا خانم مسیٔول ! خانواده  من ، مادر من، به صورت کاملا قانونی و با مدارکی که خود شما هر سال برای تمدیدش مبالغ نه چندان کمی را دریافت میکنید در این کشور زندگی می کنند!

پس چرا حق خرید سیم‌کارت ندارند؟

 

چرا خواهر من در کشوری که در آن به دنیا آمده نباید بتواند با آرامش خاطر درس بخواند و هر روز نگران چیزی باشد؟

 

آقا یا خانم مسیٔول بهتر است بدانید که خواهر من حتی فرق نژاد را نمی‌داند و فارسیِ ایرانی صحبت می کند پس اگر گریه می کند فقط برای این است که می خواهد درس بخواند.

من در اینجا می‌نویسم و از شما و از هرکسی که کاری ازش ساخته‌است درخواست می کنم که به این مسیٔله رسیدگی کنید!

 

من در این کشور ۲۳ سال پیش به دنیا آمدم و اینجا بزرگ شدم و احساس تعلق خاطر دارم به خیابان ها و آدم هایش.

 

 

پس تکلیف ما را مشخص کنید!

 

اگر مدارک قانونی داریم و قانونی زندگی می کنیم که خب این بازی ها و مشکلات چیست هنوز بعد از سال ها؟

اگر این مدارک از نظر شما نا کار آمد است که خب فکری برای مدارک بکنید؟

 

مادر من ، عزیز من، امروز در مخابرات گریه کرده برای بی‌ارزش ترین چیز که حتی نباید یک مشکل به حساب بیاید!

 

من منتظر پاسخی هستم از طرف هر مسیٔولی! »

 

 

 

فرشته حسینی از پدر و مادری مهاجر و افغانستانی ‌تبار در تهران متولد شد و از دانش آموختگان کلاس های آموزش بازیگری اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است.

 

این بازیگر با حضور  در فیلم « رفتن » به کارگردانی نوید محمودی موفق شد در جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش جایزه بهترین بازیگر را از آن خود کند.

 

حسینی تا کنون تجربه بازی در بیش از 7 فیلم سینمایی ایرانی را داشته است و قرار است به زودی سریال « قورباغه » با نقش آفرینی او در کنار دیگر بازیگران باتجربه  ایران از جمله نوید محمدزاده، سحردولتشاهی، صابر ابر و ... در شبکه نمایش خانگی توزیع شود.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها
asadi 1399/08/22
ما که ایرانی هستیم فکر می کنید که قانون برایه ما بهتر است وهمه چی گل وبلبل است ؟ نه . بنده هم سیم کارت پسرم را که در دانشگاه مشغول تحصیل بود وقطع کرده بودند برایه وصل کردن با کلیه مدارک شناسایی خود وپسرم به دفتر خدماتی خط مذکور رفتم وبعد از کلی وقت وبیرون ماندن بخاطر اقدامات پیشگیری کرونایی نوبتم شد وکارمند پشت باجه به راحتی گفت باید حتما پسرتان بیاید و هرچه توضییح دادم واصرار کردم که خط اعتباری 2هزارتومانی که حتی آن 2هزارتومان را هم نگرفتند ورایگان تحویل دادند نیازی به اینهمه سختگیری نیست قبول نکردند !!!! حالا شما چون از ما بهترون هستید مشکلتان را انعکاس داده اند ولی برایه منه بقول شما ایرانی هم همین شرایط است اما شما دیده میشوید ولی من که دهها نسل در ایران زندگی می کنم محلی از اعراب ندارم .پس باید به جای ناراحتی خوشحال باشید که در کشور ایران به شما بیشتر از شهروندش توجه می کنند و مشکلتان را سریع انعکاس می دهند ورسیدگی مینمایند وبا اینهمه مشکلات مملکت میشود الویت اول مملکت لذا من باید گریه کنم نه شما ومادر گرامیتان .

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.