چند روش برای درست کردن آلبالو خشک
با درست کردن آلبالو خشک از طعم فوق العاده این میوه تابستانی در چند ماه آینده نیز لذت ببرید.
به گزارش هنرنوشت، آلبالو میوه ترش و بسیار خوشمزه فصل تابستان است و فقط چند ماه می توان آن را به صورت تازه مصرف کرد اما اگر علاقه مند به طعم آن هستید می توانید آن ها را خشک کنید و در سایر فصول هم از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
تابستان تان را با شربت آلبالو رنگین و مزه دار کنید+ طرز تهیه
آلبالوپلو یک غذای جذاب تابستانی
چطور میوه ها را خشک کنیم؟
چند روش برای درست کردن آلبالو خشک وجود دارد که این جا به آن اشاره می کنیم:
روش اول:
آلبالوها را میشوییم، بعد از خشککردن روی سینی فر میریزیم و درجه حرارت فر را روی کمترین مقدار قرار میدهیم. بعد از حدود یک ساعت وقتی کامل آلبالوها چروکیده و کم آب شدند در فر را کمی باز میگذاریم که هوا جریان پیدا کند و بهتر خشک شوند. در این زمان مرتب چک میکنیم و گاهی هم میزنیم تا یک دست خشک شوند. ۲ ساعت زمان میبرد تا خشک شدن آلبالوها به نتیجه دلخواه برسد. بعد از اتمام کار اجازه میدهیم خنک شوند و بعد در یخچال نگهداری میکنیم.
روش دوم:
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچهای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آنها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذارید تا خشک شوند.
روش سوم:
دم آلبالوها را بگیرید و سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچهای مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود (بسته به مقدار نرمی یا خشکیای که دوست دارید ۱ تا سه روز در آفتاب قرار دهید). پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.
انتهای پیام/