2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
روشی ابتکاری برای بغل کردن در زمانه کرونا+ عکس

روشی ابتکاری برای بغل کردن در زمانه کرونا+ عکس

یک خانه سالمندان در برزیل از یک روش ابتکاری برای امکان در آغوش کشیدن استفاده کرده است که به ساکنان این خانه اجازه می دهد عزیزانشان را در آغوش بگیرند.

به گزارش هنرنوشت، یک خانه سالمندان در جنوب برزیل یک «تونل آغوش» ساخته است که به ساکنان اجازه می‌دهد عزیزان خود را در طول همه‌گیری ویروس کرونا، در آغوش بگیرند.

کارمندان کلینیک سالمندان ترس فیگیوراس در ایالت ریو گراند دو سول در ماه گذشته، اندکی پس از روز مادر، این ایده را ابداع کردند.

مالک این مرکز، «اوچیانا بریتو»، به سی‌ان‌ان گفت: ما متوجه شدیم که ساکنان مسن ما احساس ناراحتی می‌کنند. فکر کردیم که اگر بتوانیم راهی پیدا کنیم که آنها بتوانند اقوامشان را در آغوش بگیرند، بسیار شادتر خواهند شد.

 

خانم بریتو گفت که این مکان، خانه ۲۸ ساکن مسن است که از ۱۷ مارس تاکنون در قرنطینه بوده‌اند و ما از یک ویدئو در آمریکا که در آن، زنی مادرش را با استفاده از پرده پلاستیکی در آغوش گرفته بود، الهام گرفتیم.

ارالدو کویینتانا، بازنشسته ۸۱ ساله‌ای که در این خانه زندگی می‌کند، گفت که با وجود پلاستیک به این شکل «بغل کردن سخت است»، اما این روش به وی امکان داد تا دو دخترش را که برای ملاقات او آمده بودند، در آغوش بگیرد.

آقای کوینتانا به سی‌ان‌ان گفت: خوشحالم که آنها را دیدم، اگر این روش را نداشتیم، با وجود ویروس کرونا، از بغل کردن هم می‌ترسیدیم.

 

 

این تونل از یک ورق پلاستیکی بزرگ با چهار سوراخ برای رد شدن بازوهای طرفین درست شده است که در یکی از ورودی‌های این مکان قرار گرفته است.

قبل از ورود به تونل، درجه حرارت بدن تمام ملاقات‌کنندگان بررسی می‌شود و از مواد ضدعفونی‌کننده دست استفاده می‌کنند، و البته این ناحیه هر ۳۰ دقیقه یک بار هم ضدعفونی می‌شود. همچنین برای جلوگیری از ازدحام، ملاقات‌ها از قبل برنامه‌ریزی می‌شود.

 

 روبیا سانتوز، مدیر این مکان، با انتشار ویدئویی در فیس‌بوک این خانه مراقبت، گفت: من به هرکسی که خانه سالمندان و یا چنین مکانی را اداره می‌کند، پیشنهاد می‌کنم که همین کار را انجام دهد. دیدن آنها که یکدیگر را در آغوش می‌گیرند بسیار خوشحال‌کننده و مهم است.

 

منبع: همشهری آنلاین به نقل از ایندیپندنت

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.