کوکوی مرغ یک غذای ساده با طعم متفاوت +دستور پخت
از مرغ برای پخت غذاهای بسیاری استفاده می شود و اغلب آن را تبدیل به کباب و یا خورشت می کنند و این جا دستور پخت کوکوی مرغ را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش هنرنوشت، کوکوی مرغ غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است که در کنار غذاهای بسیار تکراری که با استفاده از مرغ همه درست می کنند، طعم متفاوت و خوشمزه ای را برایتان به ارمغان می آورد.
این کوکو انواع مختلفی دارد و میتوان به ترکیب آن مواد مختلفی را که مورد علاقه شماست، به آن اضافه کنید و طعم جدیدی را به آن ببخشید.
برای تهیه این غذا هم میتوانید هم از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید و هم از مرغ چرخ شده که این موضوع بستگی به این دارد که آیا دوست دارید مرغ را زیر دندان هایتان احساس کنید یا خیر.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ:
ذرت پخته شده: ۱ پیمانه
مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: ¼ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذا خوری
هویج آب پز: ۲ عدد
گردو: ۶ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
طرز تهیه و دستور پخت کوکوی مرغ:
ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید و یا در صورت تمایل مرغ خام را چرخ کنید
هویج و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید
گردو را نیز خرد کرده و همه این مواد را به همراه ذرت با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و نمک، فلفل، پودر سیر و آرد را به این ترکیب بیافزایید.
تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یک مایع خمیری شکل یکدست به وجود آید و دست آخر این مواد را مانند بقیه کوکوها در تابه سرخ میکنیم.
انتهای پیام/