2024/05/01
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
کوکوی مرغ یک غذای ساده با طعم متفاوت +دستور پخت

کوکوی مرغ یک غذای ساده با طعم متفاوت +دستور پخت

از مرغ برای پخت غذاهای بسیاری استفاده می شود و اغلب آن را تبدیل به کباب و یا خورشت می کنند و این جا دستور پخت کوکوی مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش هنرنوشت، کوکوی مرغ غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است که در کنار غذاهای بسیار تکراری که با استفاده از مرغ همه درست می کنند، طعم متفاوت و خوشمزه ای را برایتان به ارمغان می آورد.

این کوکو انواع مختلفی دارد و می‌توان به ترکیب آن مواد مختلفی را که مورد علاقه شماست، به آن اضافه کنید و طعم جدیدی را به آن ببخشید.

برای تهیه این غذا هم می‌توانید هم از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید و هم از مرغ چرخ شده که این موضوع  بستگی به این دارد که آیا دوست دارید مرغ را زیر دندان هایتان احساس کنید یا خیر.


مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ:

ذرت پخته شده: ۱ پیمانه

مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

پودر سیر: ¼ قاشق چای خوری

زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذا خوری

هویج آب پز: ۲ عدد

گردو: ۶ عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

 

طرز تهیه و دستور پخت کوکوی مرغ:

 

ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید و یا در صورت تمایل مرغ خام را چرخ کنید


هویج و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید


گردو را نیز خرد کرده و همه این‌ مواد را به همراه ذرت با هم مخلوط کنید.


سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و نمک، فلفل، پودر سیر و آرد را به این ترکیب بیافزایید.


تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک مایع خمیری شکل  یکدست به وجود آید و دست آخر این مواد را مانند بقیه کوکو‌ها در تابه سرخ می‌کنیم.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.