2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
راز خوشمزه کردن غذاها را یاد بگیرید + معرفی 10 ماده غذایی موثر

راز خوشمزه کردن غذاها را یاد بگیرید + معرفی 10 ماده غذایی موثر

هر آشپز حرفه ای راز و رمزهایی برای خوشمزه کردن غذاها دارد که باید همه علاقه مندان به آشپزی از این رازها سردربیاورند.

به گزارش هنرنوشت، همه آشپزهای حرفه ای دنیا راز و رمزها و یا به اصطلاح فوت و فن هایی را برای خوشمزه کردن غذاهایشان به کار می گیرند و به سختی این رازها را در اختیار دیگران قرار می دهند. این جا شما را با 10 ماده غذایی که در خوشمزه کردن غذاها بسیار تأثیرگذار است، آشنا می کنیم:

 

۱. طعم دهنده ها

هر آشپزحرفه ای، همیشه مجموعه ای از ادویه ها و طعم دهنده ها را در لیست مواد مورد نیاز خود قرار می دهد که می تواند طعم دهنده های طبیعی یا غیر طبیعی باشند. طبیعی مانند زعفران، آویشن، رازیانه، نعنا و انواع طعم‌دهنده‌های غیر طبیعی که می‌توان از فروشگاه‌ها تهیه کرد. توجه کنید که این طعم‌دهنده  هارا برای عطر بیشتر در مراحل آخر آشپزی اضافه کنید.

۲. اسانس وانیل

داشتن اسانس وانیل به معنای پر کاربرد بودن آنها نیست؛ اما چنانکه بخواهید به غذا یا دسری طعمی به یاد ماندنی بدهید این اسانس به کمک شما خواهد آمد. اسانس وانیل کاربردهایی هم در شیرینی‌پزی و کیک‌پزی دارد که باعث می‌شود شکر کمتری استفاده کنید و از طعم آن احساس رضایت کنید.

۳. سس ووسترشو

سس ووسترشِر یکی از معروف‌ترین سس‌های انگلیسی است که در دستور اصلی به شیوه تخمیری به دست می‌آید. این سس چاشنی‌ای بسیار لذیذ است که برای طعم دار کردن گوشت و در تهیه برخی از سالادها مانند سالاد سزار و سالاد کلم کاربرد دارد. اگر این سس را خودتان درست می‌کنید چند هفته آن را کنار بگذارید تا طعم مطلوب‌ و ملایم‌تری پیدا کند.

۴. قارچ

کسانی که گیاه‌خوار هستند، قارچ را در اکثر غذاهای خود استفاده می‌کنند پس بهتر است ما هم که گیاه‌خوار نیستیم از قارچ غافل نشویم. شما می‌توانید طعم‌های بی‌نظیری را با قارچ، مرغ و گوشت خلق کنید. می‌توانید در کنار پیتزا، پاستا و غذاهایی از این قبیل قارچ سوخاری هم آماده کنید.

۵. سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان‌ها است که خاصیت فراوانی دارد. می‌توان از این نوع سرکه به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون، یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها است که می‌توانید امتحان کنید.

۶. سس خردل

این سس برای انواع ساندویچ‌ها و سالادها؛ حتی سیب‌زمینی سرخ کرده بسیار پر طرفدار است. سس خردل طعمی متفاوت و تند دارد. این سس به عنوان چاشنی در کنار غذاهای دریایی توصیه می‌شود.

۷. مرکبات

مرکبات را می‌توانید چند تکه کنید کنار بشقاب غذا بگذارید و از طعم ترش آن به نفع غذای خود استفاده کنید یا اینکه پوست آن را با خشک کنید و در چای و دمنوش‌ها برای عطر بیشتر استفاده کنید.

۸. پیازچه

پیازچه هم عطر قوی‌ای دارد و هم طعم خوبی. می‌توانید آن را تازه تازه در برخی غذاها مانند سوپ‌ها و خورشت‌ها استفاده کنید یا اینکه آن را خشک کنید و در انواع کوکو و آبگوشت‌ها بریزید.

۹. فلفل

بهتر است که فلفل قرمز را خودتان در خانه خشک و خرد کنید، توجه داشته باشید که پودر نباشد بلکه خرد باشد. و قبل از اضافه کردن به غذا ، فلفل را با یک لیوان آب‌جوش حل کنید و یک لیموی تازه به آن اضافه کنید. طعم بهتری به غذایتان می‌دهد.

۱۰. زنجبیل

زنجبیل علاوه بر طعم دهنده بودن خاصیت فراوانی هم دارد. می‌توان زنجبیل تازه‌ را رنده و به ماست و خیار یا انواع سالادها اضافه کرد. همچنین در چایی و بستنی می‌توانید از پودر آن استفاده کنید./ ایرنا

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.