2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
چگونه کیک تولد خانگی درست کنیم؟

چگونه کیک تولد خانگی درست کنیم؟

اگر دوست دارید کیک تولد عزیزانتان را خودتان در منزل درست کنید، با افزودن کمی حوصله به علاقه خود دست به کار شوید.

به گزارش  هنرنوشت، خیلی ها دوست دارند کیک تولد عزیزان شان را خودشان در خانه درست کنند ولی از آن گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا، پزشکان توصیه می کنند که از غذاهای آماده بیرون و مواد غذایی باز استفاده نشود و بنابراین امکان سفارش کیک های تولد به قنادی ها مثل روزهای عادی فراهم نیست ولی اصلا نگران نباشید درست کردن کیک تولد، اگر چه به نظر بسیار دشوار و پیچیده به نظر می رسد اما اگر حوصله و دقت را چاشنی علاقه تان کنید، می توانید کیکی زیبا و خوشمزه برای عزیزانتان درست کنید و از خوردن آن در شرایط کاملا بهداشتی لذت ببرید.

 

مواد مورد نیاز برای درست کردن کیک تولد خانگی:


آرد قنادی …………… ۲ پیمانه

بیکینگ پودر …………. ۲ قاشق چای خوری

نمک ………………… ۱/۴ قاشق چای خوری

کره …………………. ۱۵۰ گرم

پودر شکر …………… ۱ و ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم مرغ …… ۶ عدد

شیر ………………… ۳/۴ پیمانه

عصاره وانیل ……….. ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

 

تمام مواد را از یک ساعت قبل روی میز کارتان آماده کنید تا به دمای محیط برسد .

 

طرز تهیه کیک تولد:

 

شکر و کره را با همزن برقی با هم مخلوط کنید تا کاملا کرمی و سبک شود.

سفیده تخم مرغ ها را از زرده ها جدا کنید و در ظرف بریزید.

شیر را اضافه کنید و با همزن با سرعت هم بزنید

بعد از خامه ای شدن مخلوط شکر و کره و اضافه کردن عصاره وانیل و همین طور یکنواخت شدن سفیده تخم مرغ ها و شیر، همه مواد را  با هم مخلوط کنید.

یک سوم از مخلوط آردها و مواد خشک را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد از مخلوط شدن مواد یک سوم از مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با درجه کم بزنید تا مخلوط شوند.

به همین ترتیب عمل کنید تا تمام مواد اضافه و مخلوط شوند.

مواد را با درجه کم مخلوط کنید.

بعد از آماده شدن خمیر کیک باید آن را در قالب بریزید.

۲ قالب ۲۰ سانتی متری آماده کنید. قالب ها را با کره یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و سپس آردپاشی کنید.

مایه کیک را به میزان مساوی در دو قالب بریزید.

قالبها را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.

مدت پخت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.

بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

بعد از گذشت نیم ساعت قالبها را برگردانید و کیک ها را جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

 

مواد لازم برای تهیه کرم کیک:

کره …………….. ۱۵۰ گرم

پودر شکر ………. ۳ پیمانه

خامه …………… ۱ پیمانه

وانیل …………… ۳ قاشق چای خوری

پنیر خامه ای ….. ۱/۲ پیمانه

نمک …………… ۱ پینچ

 

طرز تهیه کرم کیک تولد:


برای تهیه کرم میانی و روی کیک فقط کافی است همه مواد را با هم مخلوط کنید

در کاسه همزن یا ظرف مناسب دیگری کره به دمای محیط رسیده را بریزید.

خامه و پنیر خامه ای را اضافه کنید.

پودر شکر را داخل مواد الک کنید و نمک را به آن بیافزایید.

مواد را با درجه متوسط هم بزنید تا شروع به فرم گرفتن کنند.

پس از گذشت ۲ دقیقه اسانس وانیل را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل رنگ خوراکی را با آن ترکیب کنید. 

 

حالا، یک لایه از کیک را در ظرف مورد نظر بگذارید و مقداری از کرم خامه ای روی کیک بریزید و با پالت پخش کنید.

لایه دوم کیک را روی لایه خامه ای قرار دهید و مجدد مقداری کرم خامه ای روی کیک گذاشته و با پالت سطح آن را صاف کنید

می توانید در بین لایه ها از تکه های میوه مثل موز،آناناس خرد شده یا گردو و نارگیل نیز استفاده کنید.

روی لایه های کیک نیز خامه بکشید و کیک را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از ۳ ساعت کیک برای سرو آماده است. برای تزیین روی کیک هم می توانید از ترافل های رنگی و آماده، شکلات رنده شده، توت فرنگی و سایر میوه ها استفاده کنید.

 

 

 

انتهای پیام/

 

 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.